Actieve filters

Rellix jeans broeken

Bekijk onze producten

19 van 19 producten

Geen producten gevonden

Rellix kinderkleding

Rellix kinderkleding koop je natuurlijk bij Kwetters Kids Fashion. Zowel de smalle boys en de boys met echte voetbalbenen slagen bij Rellix zonder meer. Het merk heeft verschillende pasvormen jeans, voor ieder wat wils. Drukke moeders hoeven voor het aanschaffen van Rellix voor jongens de deur niet uit. Vooral als je vaker jeans broeken van dit gave merk hebt besteld dan weet je vaak welke maat je het volgende seizoen nodig hebt. Je bestelt de kleding gewoon via onze webshop. Eenvoudig en snel. Ook voor kinderen is dit vaak een ideale oplossing. De ervaring leert immers dat ze niet altijd staan te springen om kleding in de winkel te passen. Rellix boys en girls zijn jonge, nieuwsgierige en slimme kids, vol energie en reislust. Ze leven voor de lach en de kick. Samen met vrienden maken ze zoveel mogelijk plezier en herinneringen. Want wat is het eerste dat je inpakt als je weg gaat? Inderdaad, een mooie spijkerbroek. Want zonder denim zijn ze nergens, ja ze zijn verslaafd, ze zijn echte jeansjunkies!

Rellix: voor de liefde van de natuur

Ja, bij Rellix zijn ze verslaafd aan blauw, maar ze werken graag met ‘groene’ materialen. Hun ultieme doel: een wereld zonder afval. De denim collectie wordt geproduceerd met behulp van verantwoorde innovatie om de impact op het milieu te verminderen. Voor de liefde van de natuur en denim!

Kwetters Kids Fashion: een Rellix verkooppunt met de mooiste jeans

Kwetters Kids Fashion (Voorheen) Studio Kwetters is al een tijdje een bekend verkooppunt van Rellix. Wij kopen de mooie jeans broeken van Rellix in omdat we zo weg zijn van de prachtige pasvormen. De jeans broeken van Rellix gaan tot maat 188 wat voor een goede overbrugging zorgt tussen de kindercollectie en de herenmaten. Ook zo benieuwd? Check de website of kom gezellig langs in onze winkel.

Meer informatie en contact

Wanneer je bij ons Rellix online bestelt ben je verzekerd van veilig online betalen met behulp van iDEAL. Wil je meer weten over de Rellix jeans broeken of onze webshop? Bekijk onze FAQ of neem contact op met ons team door te bellen naar 0416-334147.

Bekijk ook eens:

Nik en Nik trui | CP Company | Tommy Hilfiger jongenskleding | Calvin Klein kids | Lyle and Scott