Actieve filters

Baron Filou

Bekijk onze producten

106 van 106 producten

Geen producten gevonden

Baron Filou | Honeygang

Baron Filou: Stoere Beren!

Heb jij ze weleens voorbij zien komen op straat? De mooie t-shirts of sweaters met de leuke Beren print? Dit geweldig leuke “Fun” merk heet Baron Filou. De stoere uniseks kleding is verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen. Hoe leuk is het om samen met papa of mama hetzelfde t-shirt te dragen. Baron Filou is de kledinglijn voor de volwassen en Honeygang is de kinderkledinglijn van dit gave merk. De maten van het merk Honeygang lopen t/m 152. Ook verkopen wij de volwassen maten van de Baron Filou t/m maat L.

Baron Filou: Een visie met een groene voetafdruk

Het idee van het jonge creatieve team van Baron Filou is om op een eerlijke manier een jeugdige collectie te ontwerpen in een geheel nieuwe stijl. De afgebeelde beren hebben ieder hun eigen naam zoals : The Sophisticator, The Tennis player, The Classy guy , The dog lover, The Racing legend en nog veel meer. De beren zijn aangekleed met de de allernieuwste hype gevoelige outfits uit de fashion industrie. Met outfits die gebaseerd zijn op de style van bijvoorbeeld Gucci, Burberry en Vans. Kwetters Kids Fashion verkoopt de T-shirts en de (hooded) sweaters.

Baron Filou Honeygang kinderkleding Online

Voor 15:00 besteld is de volgende dag al in huis! Voldoet de Baron Filou honeygang kleding voor kids niet helemaal aan je wensen of is de maat niet goed? Bij Kwetters Kids Fashion heb je 8 dagen bedenktijd om te ruilen of te retourneren.

Baron Filou honeygang kids

Wij verkopen producten van Honeygang voor jongens en meisjes in de maten 104 t/m152/164 en van Baron Filou in de maten xs t/m maat l. Mocht je twijfelen over de maat mail ons via het contactformulier of bel naar onze winkel en wij meten het voor je op.

Vragen over Baron Filou?

Mocht je vragen hebben over hoe het merk uitvalt of waar je de items allemaal leuk mee kan combineren, aarzel niet en bel ons dan! Telefoon: 0416-334147