Actieve filters

Barts mutsen voor kinderen

Bekijk onze producten

51 van 51 producten

Geen producten gevonden

Barts muts voor je kind

Een Barts muts voor je kind bestel je natuurlijk in de webshop van Kwetters Kids Fashion. Barts is al jaren koploper op het gebied van kwalitatieve mutsen en andere winteraccessoires. Je vindt bij ons naast een stoere Barts muts voor je kind een groot en veelzijdig aanbod kinderkleding. Naast een muts van Barts kun je bij ons ook kiezen uit andere bekende merken als Tommy Hilfiger, Kenzo en Lyle and Scott.

Barts muts voor je kind: speciaal voor hippe boys!

De hippe boys weten het al jaren: voor de beste muts moet je bij Barts zijn. Barts vond de beanie opnieuw uit en oogstte daarmee veel succes. Met de Barts muts houd je het hoofd altijd lekker warm. Het zijn fijne grof gebreide exemplaren van zeer goede kwaliteit. Er zijn ook ‘fun’ Barts mutsen, zoals speelse Barts mutsen voor kinderen van dieren en monsters. De Barts mutsen voor kinderen zijn op een speciale manier gebreid zodat er geen naden in zitten. Het zijn dit soort details die de Barts mutsen en Barts sjaals voor kinderen nog mooier en comfortabeler maken. Laat die vrieskou maar komen!

De breisels van de Barts mutsen voor kinderen zijn op een speciale manier geverfd voor een unieke look. Op de Barts muts zit een klein, leren Barts label en dankzij de band van zachte fleece aan de binnenkant van de mutsen heb je geen last van de kriebelende eigenschappen van acryl. Geen kriebelend voorhoofd meer dus!

Barts Muts voor je kind bij Kwetters Kids Fashion

Kwetters Kids Fashion (voorheen Studio Kwetters) is al jarenlang een bekend verkooppunt van Barts winteraccessoires. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie. Bekijk de nieuwe collectie van het bekende Barts vandaag nog en maak je keuze uit sjaals, mutsen, handschoenen, wanten en oorwarmers.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als je bij ons bestelt kunnen wij jouw kleding vaak binnen 24 uur bezorgen. Bestellingen boven 50 euro worden gratis verzonden. Dat is wel zo prettig! Heb je vragen over onze Barts kids collectie of wil je meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 0416-334147.

Bekijk ook eens:

| Baron Filou | Nik en Nik kids |AI&KO | Airforce kinderkleding |